Típus: Terméknév: Cikkszám (elég részlet is): Keresés

A katalógusban szereplő árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérjen ajánlatot a pontos árakért!

Elérhetőségek

6723 Szeged, Csuka utca 5.

+36 70 408 7374

info@ladaparts.hu

Niva emelés

Niva emelés

Az emelőszett alkalmazásával a sárvédő íven mérve kb. 5.5-6 cm emelés érhető el.

Vadászoknak

Vadászoknak

Eltolható ablakpár fix üveg helyére!

Lada Kalina alkatresz

A Lada Kalina a Lada gyár XXI. századi autómodelljei közé tartozik. Ez az elődeihez képest már gömbölyded vonalakkal büszkélkedő autó 3 különböző típusban ismert:

Lada Kalina 1118

A Kalinák története egészen 1999-re nyúlik vissza, mikor bemutatták az első legyártott példányát. Ezt követően azonban pénzhiány miatt, néhány évet várni kellett e Lada modell piacokon való megjelenésére. 2004-ben végre megkezdődhetett az újragondolt Kalina gyártása egy teljesen új orosz gyártósoron. A 1118-as sedán típusú Kalina 1.6 literes, 8 szelepes hengerenkénti befecskendezős motort kapott.

Lada Kalina 1119

A Kalina lépcsőshátú változata után, 2005-ben megjelent a Lada Kalina 1119, mely már a ferdehátú típust képviselte. 1.6 literes 16 szelepes motorral és 5 ajtóval gyártották.
A későbbiekben a Lada tervező csapata sportosra vette a figurát és megalkotta a Lada Kalina 1119 GTI változatát, melyet autóversenyeken is használtak 125 lóerős teljesítménye és 6500-as fordulatszáma miatt.

Lada Kalina 1117

A Kalinák gyártásának harmadik évében előrukkolt az orosz tervezőcsapat a Lada Kalina 1117-tel, mely a Kalinák kombi változata lett, kedvezve ezzel a családos Lada rajongóknak. A 1117-est kétfajta erőforrással kínálták az autószalonokban: 1.4 literes 16 szelepes motorral és 1.7 literes 8 szelepes motorral.

A Kalinákról általánosságban elmondható, hogy elődeikhez képest modern külsővel és komfortos utastérrel rendelkeznek, jó a menetteljesítményük és olcsó fenntartási költségük van. Negatívumként a továbbra is hangos motorokat és sok kemény műanyagot tudnánk említeni.

Ön is büszke Lada Kalina tulajdonos és szüksége van néhány alkatrészre kedvence karbantartásához?

Cégünk, a Ladaparts mindig is arra törekedett, hogy Vevőink, legyen szó autó tulajdonosról, szerelőről vagy kereskedőről, a lehető legjobb áron juthassanak hozzá a gyári, illetve után gyártott Lada alkatrészekhez.

Nézzen szét weboldalunkon és vásárolja meg a keresett alkatrészt kedvező áron! Használja termék keresőnket

A több mint 12 000 darabos, folyamatosan frissülő raktárkészletünkkel biztosítjuk, hogy a kiválasztott alkatrészt rövid idő alatt kézhez kapja.

Gyakran keresett alkatrészek például a féltengelycsuklók, gömbtámaszok, gömbfejek, kardán kereszt, lengéscsillapítók, lengőkar, csapágyak, fogaskerekek, szinkrongyűrűk, szinkron agyak, differenciálmű stb.

Keressen minket bizalommal, segítünk megtalálni a megfelelő Lada alkatrészt!