Típus: Terméknév: Cikkszám (elég részlet is): Keresés

A katalógusban szereplő árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérjen ajánlatot a pontos árakért!

Elérhetőségek

6723 Szeged, Csuka utca 5.

+36 70 408 7374

info@ladaparts.hu

Vadászoknak

Vadászoknak

Eltolható ablakpár fix üveg helyére!

Lada Niva 4x2

Lada Niva 4x2

Ez egy közös fogaskeréktengelyből és kapcsolóhüvelyből álló egység, amely oldja a NIVA első meghajtását.

Lada 2110 alkatresz

A Lada 2110-es rajtszámú modellje 1999-ben kezdte meg útját és az évek alatt 3 fajta karosszériát is kapott.
Ez a limuzin típusú, hatalmas autó, mintegy 4 méter hosszúsággal és 2,5 méter szélességgel büszkélkedhet. Méreteinek köszönhetően nagy, kényelmes utastere és öblös csomagtartója van. Az élénk 16 szelepes motor meglepően jó teljesítményt és grandiózus méretéhez képest ideális fogyasztást eredményez.

A Lada 2110 hátrányai közé sorolják az autó tulajdonosok a kormány holtjátékát, a holtteres tükröket, a nehéz kormányzást és hogy a váltó nem mindig engedelmeskedik. A vezetési élmény szépséghibáink kívül, sok panaszt lehet hallani az utastérrel kapcsolatban is. Ilyenek például a rendkívül nehéz és időigényes művelettel lehajtható hátsó ülések, a csak küzdelmek árán lenyitható kesztyűtartó és az erős menetzaj.

Mint minden Ladának, így a 2110-es modellnek is megvannak a szépségei hibái ellenére is, mely széles rajongótábort kovácsol mindmáig.

A Ladaparts küldetésének tekinti, hogy minden kedves Lada tulajdonosnak, kereskedőnek és szerelőnek segítsen a megfelelő gyári, illetve után gyártott alkatrészek megtalálásában.

Tekintse meg alkatrész kínálatunkat, használja a termék keresőnket!

12 000 féle alkatrészből álló raktárkészletünknek köszönhetően, rövid időn belül kézhez kaphatja a megvásárolt Lada alkatrészét!

Gyakran keresett alkatrészek például a váltó, csapágyak, fogaskerekek, szinkrongyűrűk, szinkron agyak, differenciálmű, féltengelycsuklók, gömbtámaszok, gömbfejek, kardán kereszt, lengéscsillapítók, lengőkar, szilentek stb.

Írjon vagy hívjon bátran, állunk szíves rendelkezésére minden hétköznap!